Cili është justifikimi i mbërritjes vonë në punë ?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndod...

E Hëna erdhi. Si e nisët javën?

Padyshim që e hëna përbën ditën më të vështirë të ...

Si të arrijmë qëllimet e karrierës

Përpjekjet për zhvillim shpesh përqëndrohen në faktin se si mund të ar...

4 hapa për një komunikim më të mirë në mbledhje/takim

Shumë diskutime, takime dhe mbledhje të bën të ndihesh si humbje kohe.Ja dhe 4 e...

Ekspertët: Në vitin 2600 njerëzit do të jenë të pavdekshëm, do të udhëtojnë në kohë e do të ngjallin të vdekurit

Alexey Turchin, akademiku rus i njohur si “trans-humanist”, ka publikuar një dokume...

22 shenja që ti je i suksesshëm, pa e ditur

Ne quajmë njeri të suksesshëm dikë që ka një pozicion drejtues, ë...

Si të shkruajmë një CV në mënyrë profesionale ?

Kur shkruajmë një CV, shpesh kemi ngecje dhe ngurrim se si t’ia fillojmë, &cced...

Si të shkruajmë një CV?

“CV” është shkurtesë për „Curriculum Vitae“, që n&e...

COOKIES

Kjo faqe në internet përdor cookies për t'u siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit. Politika e cookies

Pranoj