Posto një punë

Informacioni për Kompaninë

Kompania *

Detajet e Punës

Titulli *
Imazh
Përdorni madhësinë 200x200px për një pamje më të mirë.
Përshkrim *
Lloji i punës *
Paga
$
$
Start Date
Kjo fushë është e nevojshme.
Numri i telefonit
Qyteti *
Adresë
Tërhiqni shënuesin e hartës në adresën e saktë.
Url e Aplikimit
Kandidatët do të ndjekin këtë adresë URL për të aplikuar për vendin e punës.
Etiketat
Vendosni etiketat e ndara me presje.

Detajet e përdoruesit

Emri i plotë *
Adresa e email-it *

Bëni punën tuaj Premium (Opsionale)

Puna juaj do të shkojë drejtpërdrejt pas kontrollit nga shqyrtuesi.

Mund të zgjidhni në mënyrë opsionale disa përditësime për të marrë rezultatet më të mira.

Punët Premium tërheqin shikues me cilësi më të lartë dhe shfaqen dukshëm në faqen kryesore të seksionit Punë Premium.
$1.25 për 10 ditë
Bëni që puna juaj të dalë në pah dhe njoftojini shikuesit që puna juaj është e ndjeshme në kohë.
$4.32 për 20 ditë
Bëni punën tuaj të dukshme në listën e rezultateve të kërkimit. Lehtë për t’u përqëndruar.
$3.32 për 30 ditë

Këshilla!

  • Vendosni një përshkrim të shkurtër të kompanisë dhe punës.
  • Shtoni logon e kompanisë tuaj.
  • Zgjidhni kategorinë dhe nën-kategorinë e duhur të punës.
  • Kontrolloni përsëri para se të paraqisni punën.

COOKIES

Kjo faqe në internet përdor cookies për t'u siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit. Politika e cookies

Pranoj